Reiki Healing

Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) Livsenergi (Ki). At gøre hel og skabe balance.

Jeg tilbyder Reiki healing, som er en blid, intuitiv og virkningsfuld behandlingsform for krop og sind.

I vores kroppe er der energi, også kaldet “livsenergi”, der flyder i bestemte baner eller strømme. Hvis vi er stressede, sorgfulde eller angste, kan disse kanaler blive blokerede.

 

Min behandling med Reiki healing er meget omsorgsfuld og nærværende, så du kan føle dig tryg og slappe maksimalt af. 

Reiki healing

Hvad kan en healer mærke?

Som healer kan jeg intuitivt fornemme, hvor dine ubalancer er, og sende blid Reiki healing og lys til dit energisystem, så energien igen flyder frit. Du mærker din kropsenergi.

Det er derfor et dejligt supplement til min behandling med kropsterapi.

En kombination af begge behandlinger kan varmt anbefales

 

Hvad afhjælper healing?

  • Lindrer stresssymptomer – afspænder og skaber ro
  • Smertelindring som feks hovedpine og sårheling – beriger medicinsk behandling
  • Styrker immunforsvaret – fornyer energien efter sygdom eller skade
  • Skaber overblik og balance i krop og sind
  • Lindrer muskel- og ledsmerter
  • Virker udrensende, udskiller affaldsstoffer og støtter kroppens evne til at helbrede sig selv.

Fjernhealing

Har du ikke overskuddet til at møde op, eller bor du for langt væk, tilbyder jeg også fjernhealing, som er lige så virkningsfuldt, som var du fysisk til stede under healingen.

Med fjernhealing arbejder jeg blot med dine energier på et mentalt niveau. Ligesom ved almindelig healing, kan fjernhealing anvendes til behandling af de samme fysiske og psykiske problematikker.

Vi aftaler et tidspunkt for, hvornår jeg går i gang med healingen. Under healingen kan du sidde eller ligge behageligt og slappe af og det er vigtigt, at du er åben for at modtage healingsenergien.

Imens jeg healer dig, mærker jeg, hvor du har blokeringer og ubalancer i kroppen og healer dig på det. Dagen efter healingen taler vi sammen om, hvad vi begge har oplevet under healingen.

Hvordan foregår Reiki Healing?

En behandling varer ca. en time. Vi starter med en kort samtale om dine udfordringer eller ønsker, hvorefter du lægger dig på briksen med tøjet på. Du får et tæppe over dig, lukker øjnene og slapper af. Hvis du har lyst, spiller jeg lidt afslappende musik under behandlingen.

Dernæst lægger jeg mine hænder på dig alt efter, hvor jeg mærker, at der er brug for det. Hænderne holdes så længe jeg vurderer, at der overføres healings energi. Energierne arbejder dybt både på det fysiske og det psykiske plan.

Når healingen modtages, kan nogle mennesker mærke en pludselig varme eller en prikken i kroppen, andre mærker en behagelig gennemstrømning af ro og velvære, der løber igennem kroppen – mens andre ingenting mærker.

Der er ingen “rigtig” måde at opleve en Reiki healing på, oplevelsen er forskellig fra person til person. De fleste bliver meget afslappede og rolige, og nogle falder i søvn under behandlingen.
Selvom du sover, modtager din krop alligevel healingen!

Efter en Reiki behandling

Efter behandlingen mærker nogle personer effekten af healingen med det samme, mens andre mærker først effekten efter nogle timer. Men de fleste som modtager Reiki healing mærker en helt anden energi i kroppen. Det kan opleves som om at energien flyder frit. De mærker nemlig deres kropsenergi!

** Det er vigtigt at drikke ekstra meget vand efter behandlingen, da kroppen renser ud!

Reiki healing og kræft

Healing har ingen effekt på udviklingen og behandling af kræft, men healing kan mindske træthed og angst i forbindelse med alvorlig sygdom som kræft.

I et projekt støttet af Kræftens Bekæmpelse blev 15 kræftpatienter med forskellige diagnoser og sygdomsstadier tilbudt otte behandlingsgange hos en Reiki healer. Flere deltagere forklarede, at Reiki healingen hjalp dem til at komme ud af en begyndende depression og til at få bearbejdet forskellige psykiske aspekter ved kræft.

Deltagerne oplevede, at de ved Reiki behandlingen opnåede den medmenneskelige kontakt, som de havde savnet i det etablerede behandlingssystem. De oplevede at blive set som hele mennesker, der selv fik lov til at definere, hvad den væsentligste problemstilling var, og hvad de ønskede hjælp til.

Alle deltagerne oplevede det behageligt at modtage Reiki healing, og flere anså det som en velegnet måde at drage omsorg for sin krop og sit sind på, samtidigt med at de befandt sig inden for det etablerede behandlingssystem.

Gode grunde til at tage kontakt

Altid personlig og professionel behandling

Jeg værner om din intimitet og dine grænser

Tavshedspligt og fortrolighed - en selvfølge

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

40 24 25 27

Bemærk: Er jeg optaget, kan du skrive en besked med dine kontaktoplysninger så vi hurtigere får kontakt.

Kontakt mig

Dinkropsenergi
v/ Lene Githa Hansen

  40 24 25 27

  dinkropsenergi@gmail.com

Find vej

Min hyggelige klinik ligger på Høje Taastrup Boulevard 53, 1 sal, kun få minutters gang fra Høje Taastrup station.

Der er 2 timers parkering lige foran huset, som ligger på hjørnet af Thistedgade.

Facebook

Følg med på min Facebook og se nyheder og tilbud.

Facebook logo Følg mig her