Klientudtalelser

Herunder kan du læse nogle udtalelser fra tidligere klienter / kunders referencer.

Kropsterapi og Reiki healing

Hej Lene,

Det var fantastisk det du gjorde for mig forleden.

Jeg havde det virkelig dårligt, ondt i hele ryggen, nakken og en kvalmende hovedpine. Tak for at du så, at jeg var i smerte, tak for at du gav dig tid til at behandle mig, tak for at du er dig.

Efter var jeg lettet for smerte og hovedpinen havde fortaget sig. Det føltes virkelig som om du havde smurt tigerbalsam hele vejen henover min ryg.

Meget mærkeligt, men skønt med den varme det gav. Det fjernede spændingerne i lænd og ryg. Jeg var lidt svimmel efterfølgende, men jeg var alligevel klar til at tage på job dagen efter – tak for det.

I dag har jeg det også mere let end tidligere, som om jeg hviler lidt mere i mig selv. Som om jeg kender mig selv igen. Tror på mig selv igen. Jeg har det så fedt inde i mig selv i dag. En følelse, som jeg længe har savnet.

Jannie

Kropsterapi

Jeg havde længe gået med dårlig ryg og ondt i lænden og været mange gange hos kiropraktor og andre behandlere. Efter den første behandling hos Lene blev jeg meget overrasket over effekten af behandlingen, og for første gang i lang tid følte jeg mig meget let og næsten smertefri. Jeg har fået flere behandlinger, og det er en befrielse ikke at have ondt i ryggen mere. Jeg kan klart anbefale Lene, som en rigtig god kropsterapeut, der brænder for det, hun laver

Morten

Kropsterapi og angst

Jeg har tidligere været i medicinsk behandling for angst og depression, de senere år “kun” for angst.

Da jeg senest trappede ud af medicin i sommeren 2018 besluttede jeg mig for at det var slut med medicin og at jeg i stedet ville søge mod en decideret behandlingsform hvis jeg igen skulle blive ramt.

Jeg har tidligere været nysgerrig på kropsterapi og har så i den forbindelse været så heldig at støde på Lene som jo netop udøver denne behandlingsform.

Jeg har nu modtaget behandlinger siden sensommeren 2019 og jeg kan bare sige at jeg er fan.

Kropsterapi virker som en skræddersyet løsning for mig hvor man via Lenes eminente evne til at fange hvad man har brug for mest på dagen får serveret en cocktail af samtale og kropsterapi.

Lenes entusiasme, omsorg, professionalisme og helende evner kan ikke roses nok så hun får de varmeste anbefalinger herfra.

Torsten

Kropsterapi

Mine varmeste anbefalinger. Altid professionel, varm og empatisk behandling. Jeg går altid hjem med guld i posen, tanker der falder på plads og behagelig fornemmelse i led og muskler.

Hanne

Kropsterapi

Efter behandling hos Lene føler jeg mig SÅ meget i live. Kærlig, ærlig, professionel og effektiv behandling.

Anette

Kropsterapi

Tusind TAK for igen at kunne få en behandling efter en lang corona pause.

Lene besidder stor empati over for sine klienter og det giver tryghed omkring den gode samtale med fortrolige oplysninger.

Jeg har efter hver behandling oplevet fornyet velvære og kræfter til dagligdagens udfordring.

Kan derfor varmt anbefale Lene som behandler.

Glæder mig allerede nu til den næste behandling.

Jan

Kropsterapi og healing

Kære Lene, tusinde tak for dine utrolig gode behandlinger med Kropsterapi og healing. Jeg føler mig så tryg i dine hænder. Du udfordrer mig både kropsligt og mentalt. Det har jeg brug for, og du hjælper mig gang på gang med at mærke mig selv og mærke min krop. Jeg finder mig selv med dine dejlige behandlinger og din søde og forstående måde at være på. Du er guld værd.

Birgitte

Kropsterapi

Rigtig god massage. Min ryg er meget bedre og min tennisalbue er væk. Behandlingen kan stærkt anbefales

Peter

Kropsterapi og angst

Jeg har gået i samtaleterapi i en lang periode og synes ikke rigtig at jeg formåede at udvikle mig mere via samtalens brug. Til stor frustration for mig – havde jeg simpelthen ikke det nødvendige ordforråd – til at kunne dykke dybere ned – i mine indre processer.

Jeg havde ikke prøvet denne terapiform før – så var både spændt og usikker.

At komme hos Lene er en meget behagelig og tryg oplevelse. Lene udviser stor empati, imødekommenhed og er i stand til – allerede ved første møde – at skabe en tillidsfuld kontakt til sin klient.

Lenes arbejde med kroppen er ganske særligt og overraskende effektivt. Lene kan tydeligvis kommunikere med kroppen på så højt et niveau – at behandlingen ganske naturligt afstemmes med kroppens signaler.

Det er tydeligt for mig – at Lenes måde at behandle på – er ganske givende, udviklende og omsorgsfuld – og at Lene altid med respekt – varetager klientens interesser.

Mit forløb hos Lene har haft – og har fortsat stor betydning for mig som menneske. Lene har været i stand til at få løsnet min indre sorg og mine hårdføre uhensigtsmæssige forsvarsmekanismer op – så jeg i dag – er et menneske, som lyser mere fra min inderste kerne – hvilket jeg har længtes efter i mange år.

Tusind tak Lene 🙂

Pia

Kropsterapi og stress

Jeg kan virkelig anbefale kropsterapi af Lene. Hun er god at tale med og kan få kroppen til at slappe helt af.

På fantastisk vis sætter hun ord på alt det, jeg ikke selv har kunnet finde hoved og hale i.

Ved Lenes hjælp har jeg det rigtig godt i kroppen og ser mere klart på tingene og tænker på en mere positiv måde.

Mette

Kropsterapi og stress

Jeg har lidt af angst og stress i mange år og har prøvet flere behandlingsformer for at få hjælp. Da jeg kom til Lene første gang, var jeg meget stresset og min krop helt stiv og låst.

Efter behandlingen var jeg utrolig afslappet, og det virkede som om, at alt det negative og angstfyldte var forsvundet.

Jeg har fået flere behandlinger, og min angst styrer ikke længere, og jeg har det meget bedre i kroppen. Lene er meget sød og dygtig og jeg føler mig så godt tilpas ved behandlingen.

Kombinationen af kropsterapi og samtaler er helt unik, det har jeg ikke har oplevet hos andre behandlere. Jeg giver ”Din krops energi” de varmeste anbefalinger.

Berit

Kropsterapi

Lene er professionel og kan sit håndværk. Hun har hjulpet mig af med mine spændinger i skulder og ryg. Hun får de bedste anbefalinger.

Henrik

Kropsterapi

Jeg har sovet såååå skønt og er frisk i dag, lidt små øm hist og her, men har det dejligt

Jeg var meget træt da jeg kom hjem i går aftes men på en skøn måde

Jeg er meget glad selvom behandlingen trak tårer i går, men det var skøøøøønt, føler virkelig noget anderledes ved mig, måske lidt mere: “JEG KAN”

Lene er en person, der lytter, er jordnær og jeg føler mig tryg og kærlig behandlet. Hun er god til at finde de ting i mig som ikke er gode for mig. Jeg er nemlig god nok, faktisk pisse dygtig og gider ikke mere at gå og dunke mig selv i hovedet om at jeg ikke er god nok. Lene er FANTASTISK

Christina

Kropsterapi

Hej Lene, det var også en rigtig god behandling idag. Jeg har det godt i min krop og ikke ondt i nakken eller lænden, som jeg havde, da jeg kom. Knus

Camilla

 Kropsterapi

Når Lene behandler mig, bliver der åbnet for mit indre jeg. Jeg mærker mig selv og kommer i ro og balance med mig selv og føler mig fornyet. Lene er meget tålmodig og lyttende og man kan være som man er.

Nanna

Kropsterapi

At komme hos Lene er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Jeg har svært ved at gøre noget godt for mig selv, men at komme hos Lene er ubesværet. Det er ikke hårdt at skulle kæmpe med mig selv, for jeg gør det sammen med Lene.

Birthe

                                                         Kropsterapi og indre barn terapi

Sikke en fantastisk oplevelse!
Lene har vist mig vejen til at omfavne mit indre barn. Hun er meget professionel og kærlig i sit arbejde. Hun udviste en enorm respekt for dét, jeg har oplevet igennem mit liv. Vi har arbejdet med mit indre barns smerte, og hvordan jeg omfavner og viser hende den kærlighed, som hun mangler at føle. Vi har arbejdet med den bagvedliggende afmagt, vrede og ked af det-hed som mit indre barn har været ramt af. Lene har
hjulpet mig med at finde en hjertevarm og rar plads, til mit indre barn, i hjertet, så jeg nu kan komme videre i livet, med mit indre barn gemt i hjertet.

Efter sessionen gik jeg hjem med et kæmpe overskud. Jeg følte mig lettet og hjertevarm. Mit indre barn er nu i hjertet gemt, men aldrig glemt. Jeg følte, at tyngden på mine skuldre var forsvundet, og at jeg kunne trække vejret frit for første gang siden mine tyngende oplevelser i barndommen.

Mit forløb hos Lene er ikke ovre endnu, og jeg glæder mig derfor enormt meget til at arbejde videre med Lene. Lene er en Life Saver med hjertet på rette sted. Hun er energisk og positiv, og omfavner hele mennesket – både den voksne i nutiden, og det indre barn fra fortiden.
Camilla

Kropsterapi og stress release

Jeg er så glad for at gå hos Lene og jeg vender altid tilbage. Lene sætter gang i så mange skønne ting i mig på forskellige niveauer. Hun reparerer min krop men hjælper mig også til at forstå “larmen” i mit hoved.  Udover det er hun utrolig sød og omsorgsfuld. Når jeg har været til behandling hos Lene falder min krop og tanker til ro.

Susanne                                                                                                                                  

Kropsterapi 

Kære Lene, Tusind tak for dig.
Jeg har været hos Lene flere gange og hvilket fantastisk arbejde hun gøre for en.
Jeg har både været i Ishøj og i Tåstrup og begge steder, er nogle hyggelige steder, hvor der er en god atmosfære og alle muligheder for at slappe af og bare være tilstede og nyde det som man får gjort.

Fantastisk måde at få låst alle sine blokeringer op på, få det bedre med kroppen og dens bevægelighed.
Kroppen glemmer jo aldrig, og jeg har nydt det så meget og det har hjulpet mig på så mange måder, med at få lukket nogle af de ting som man nu har.

Omfavnet det der skulle omfavnes og ladet det gå som der skulle gå. Man bliver lettere af det😊

Jeg har henvist flere forskellige til Lene selv min egen søn, og hun har hjulpet dem alle hver og en.

Det er så fantastisk, prøv det.

Merete

Gode grunde til at tage kontakt

Altid personlig og professionel behandling

Jeg værner om din intimitet og dine grænser

Tavshedspligt og fortrolighed - en selvfølge

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

40 24 25 27

Bemærk: Er jeg optaget, kan du skrive en besked med dine kontaktoplysninger så vi hurtigere får kontakt.

Kontakt mig

Dinkropsenergi
v/ Lene Githa Hansen

  40 24 25 27

  dinkropsenergi@gmail.com

Find vej

Min hyggelige klinik ligger på Høje Taastrup Boulevard 53, 1 sal, kun få minutters gang fra Høje Taastrup station.

Der er 2 timers parkering lige foran huset, som ligger på hjørnet af Thistedgade.

Facebook

Følg med på min Facebook og se nyheder og tilbud.

Facebook logo Følg mig her