Kropsterapi

Ønsker du at slippe smerter og spændinger og blive klogere på, hvad kroppen forsøger at fortælle dig?

Så prøv en behandling med kropsterapi på min briks. Jeg kan løsne dine spændinger i muskler og led og afbalancere din krop og sind.

Mange har en hektisk hverdag, hvor de presses til det yderste både på arbejdspladsen og privat. Vi får stress, præstationsangst og følelsen af utilstrækkelighed, som sætter sig psykisk i kroppen med usynlige spor, måske i form af hovedpine, maveproblemer, arm, skulder eller -nakkesmerter.

Slid, tunge løft, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og stillesiddende arbejde er eksempler på nogle af de udfordringer, der belaster kroppen fysisk. Det viser sig måske som smerter i ryg, hofter og knæ.

Når kroppen gør ondt, låser eller spænder, er det tegn på en ubalance, som sætter sig i vores muskler, organer og energibaner.

Hvad kan kropsterapi hjælpe dig med?

Behandlingsmetoden er effektiv til at afhjælpe de smerter, som mange mennesker kæmper med dagligt både fysisk og psykisk.

En behandling med kropsterapi kan være meget dybdegående og direkte, men også blød og sensitiv.

Behandlingen er individuel ud fra hvilke problemstillinger, du kommer med, men jeg behandler altid i tæt samarbejde med dig.

Du vil opnå en dybere kontakt til dig selv og din krop, så du får en bedre livskvalitet.

 • Ryg, nakke og skuldersmerter
 • Lænd og iskias-smerter
 • Tennisalbuer og musearme
 • Fordøjelsesproblemer
 • Led- og muskelsmerter
 • Hovedpine og migræne
 • Udskillelse af affaldsstoffer
 • Stress, angst og depression.

Gode grunde til at tage kontakt

Altid personlig og professionel behandling

Jeg værner om din intimitet og dine grænser

Tavshedspligt og fortrolighed - en selvfølge

Læs mere om kropsterapi

Kropsterapi kombinerer dybdegående massage og terapi.
Kropsterapi er, som ordet siger: “terapi for kroppen” og derfor en tillidssag imellem dig som kunde og mig som behandlier.

I kropsterapi arbejder jeg med at finde årsagen til der, hvor du har ondt. Det er nemlig ikke nødvendigvis det samme sted, som hvor du mærker smerten. Årsagen kan udspringe et helt andet sted fra, måske længere oppe eller længere nede i kroppen eller måske stammer smerterne fra psyken. 

Kæmper du med stress eller angst, kan din psyke få din krop til at blokere og spænde op.

Er der spændinger ét sted, påvirkes andre steder i kroppen og det kan jeg, som kropsterapeut, hjælpe dig med.

Kropsterapi frigør spændinger og blokeringer, så du opnår en bedre kontakt med din krop og en dybere forståelse af dig selv.

Sådan arbejder jeg med kropsterapi

I min behandling tager jeg udgangspunkt i forskellige massageteknikker, aku- og zonetryk, afspænding af musker og led, vejrtrækning, healing og samtale efter dit behov. Tilsammen en fantastisk virkning i kroppen

Massagen er dybdegående og pulserende, så hele din krop er i bevægelse og løsnes op. På den måde bearbejdes spændinger og smerter.

Som behandler er jeg overbevidst om, at krop og psyke hænger sammen og jeg behandler derfor helhedsorienteret og holistisk ud fra den overbevisning.

Mange døjer med daglige smerter, som de forsøger at udholde eller ignorere. Når vi holder på smerter igennem længere tid, kan smerten sætte sig som en låsthed i kroppen. Nogle af mine massagetryk kan derfor føles smertefulde, men de lindres ved dybe og afspændende vejrtrækninger, som jeg løbende guider dig igennem under behandlingen.

Når vi trækker vejret helt ned i maven, får vi kontakt med kroppen, hvilket er utroligt gavnligt for hele vores system.

Gevinsten er en større bevægelighed i muskler og led samt varm strømmende energi i kroppen – du mærker din krops energi

 

Behandling af børn og teenagere

Børn har også spændinger og smerter i kroppen.

Jeg behandler og styrker følsomme og bekymrede børn men også børn fulde af krudt, som falder til ro ved behandlingen. 

Behandlingstiden for børn er kortere end hos voksne, fordi en barnekrop reagerer hurtigere og kraftigere end en voksenkrop. Mindre børn under 12 år behandles normalvis i ca. 30-45 minutter

Jeg behandler med blide tryk, pulseringer og stræk – fuldstændig på barnets præmiser,

Jeg møder barnet med indføling og tålmodighed og bruger meget tid på at tale med barnet under behandlingen. Jeg spørger bla. ind til, hvad der optager dem i deres liv og at de når som helst kan sige fra i behandlingen.

Det giver tillid og tryghed, at barnet føler sig set og forstået og er meget gavnligt for behandlingen og barnets selvværd, som det vigtigste

Hvordan foregår en behandling

Første behandling hos mig varer altid 90 minutter.
Årsagen er at vi har god tid til en indledende samtale om dine udfordringer, og du kan få svar, hvis du har spørgsmål til mig eller til behandlingen. Ud fra det du fortæller mig, vil jeg tilrettelægge en god grundig behandling, som passer til dit behov.

Efterfølgende behandlinger varer 75 min. inkl. af- og påklædning, massage og samtale efter dit behov. Men der vil typisk være mere behandling end tale, for kroppen “fortæller” en masse under selve behandlingen.

Normalvis bruger jeg de sidste minutter af hver behandling på at give dig blid Reiki healing – en tusind år gammel japansk behandlingsform, som giver dig energi og varme i kroppen.

Under hele behandlingen ligger du i undertøj (dog intet krav) med et tæppe over dig, så du kan føle dig tryg.

Jeg guider dig til at slappe af og at trække vejret bedst muligt for behandlingen. Du vil få gode råd og vejledning og lære om din krops signaler, så du kan forstå dig selv bedre

Jeg brænder personligt for denne behandlingsform, fordi jeg har erfaret, hvor hurtigt den rigtige behandling af kroppen har en positiv effekt på hele systemet – både fysisk og psykisk!

Massage vs. kropsterapi

I modsætning til en massør, arbejder en kropsterapeut ikke kun med din krop men også med din psyke. Kropsterapeuter bruger desuden ikke olie til at glide over musklerne, men tilbyder dermod en dybdegående massage med fokus på åndedræt, tryk og medianbanerne i kroppen. På den måde løsnes kroppen op og bearbejder smerter og blokeringer.

Kan kropsterapi hjælpe mod stress?

Kropsterapi er meget gavnligt, hvis du kæmper med stress eller angst.

Stress er et tegn på en ubalance i vores liv og vil man ud af stress, er det vigtigt at lytte til kroppen.

Når vi bliver stressede, går vores krop i alarmberedskab og forsøger at gøre opmærksom på, at vi har brug for at geare ned.

Vi får ondt, får hovedpine, tankemylder, har let til tårer, bliver forvirrede og har svært ved at sove om natten.

Mange stressede har konstant dårlig samvittighed overfor jobbet eller privatlivet og bebrejder sig selv ALT det, de ikke når eller pludselig ikke kan overskue.

Som kropsterapeut kan jeg afspænde din krop, så den slapper af, og du får ro i hovedet. Du vil opleve, at der kommer mere plads i kroppen, så stressen eller angsten ikke fylder så meget.

Du kan også vælge en meget blid behandling med stress release, som du kan læse mere om under fanen “stress release terapi”

Jeg har mødt mange stressede, som fuldstændig har opgivet at få hjælp, fordi de har prøvet så mange forskellige behandlingsmetoder uden at opnå den ønskede effekt.

Fælles for min kunder er, at de er meget overraskede over, hvor meget kropsterapi kan gøre for dem. Selv efter første behandling, mærker de en positiv forskel.

Efter min mening er et stressforløb med kropsterapi og/eller stress release meget virkningsfuldt, fordi du tilbydes “hele pakken” af en række gavnlige behandlingsmetoder.

Hvad gør jeg, som behandler:

 • Dæmper dit nervesystem og beroliger kroppen
 • Afspænder muskler og led
 • Arbejder med dit åndedræt, så kroppen genfinder sin naturlige balance
 • Vi taler sammen, så du forstår dig selv bedre
 • Finder årsagen til dine udfordringer
 • Giver dig værktøjer til hvordan du holder stressen eller angsten på afstand
 • Øger din kropsbevindsthed, så du mærker og handler på kroppens signaler.

Du vil opnå:

 • Ingen eller langt færre smerter
 • Fornyet energi, glæde og overskud
 • Ro og balance
 • En velfungerende mave
 • Bedre søvn
 • Forståelse for hvad din krop fortæller dig
 • En tro på en stressfri hverdag.

Kroppens reaktioner på kropsterapi

Da behandlingen er dybdegående, arbejder den videre i kroppen i 2-3 dage.
Efter behandlingen kan nogen føle sig flyvende let, motiveret og energifyldt. Andre kan føle sig træt, men meget afslappet og vil måske have godt af at gå hjem og hvile sig. Dette er meget forskelligt fra person til person, men langt de fleste kan mærke en positiv forbedring allerede efter første behandling.

Har du gået med smerter og ubalancer igennem længere tid, har du formodentlig behov for flere behandlinger eller måske et længere behandlingsforløb for at komme smerterne til livs.

Det er vigtigt at drikke meget vand i timerne efter en behandling, da kroppen udrenser en masse affaldsstoffer. Optagelsen af ilt og næringsstoffer vil forbedres, så kroppen kan begynde at genoprette balancen i musklerne.

Der kan forekomme symptomer på udrensningen, som er forbigående og aftager i løbet af kort tid. Symptomerne kan bla. være:

 • Opblussen af gamle skavanker og ømhed i kroppen
 • Snot og hovedpine
 • Tørst
 • Hyppige toiletbesøg.

Det hele er naturlige og sunde reaktioner på en kraftfuld og dybdegående massage, som sætter hele kroppen i bevægelse.

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne.

clairvoyant lene ghita hansen

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

40 24 25 27

Bemærk: Er jeg optaget, kan du skrive en besked med dine kontaktoplysninger så vi hurtigere får kontakt.

Kontakt mig

Dinkropsenergi
v/ Lene Githa Hansen

  40 24 25 27

  dinkropsenergi@gmail.com

Find vej

Min hyggelige klinik ligger på Høje Taastrup Boulevard 53, 1 sal, kun få minutters gang fra Høje Taastrup station.

Der er 2 timers parkering lige foran huset, som ligger på hjørnet af Thistedgade.

Facebook

Følg med på min Facebook og se nyheder og tilbud.

Facebook logo Følg mig her