Kropsterapi

Ønsker du at slippe smerter og spændinger og blive klogere på, hvad kroppen forsøger at fortælle dig?

Så prøv en behandling med kropsterapi eller healing hos Din Krops Energi. Jeg kan hjælpe dig med at få afbalanceret både krop og sind.

Mange har en hektisk hverdag, hvor de presses til det yderste både på arbejdspladsen og privat. Vi får stress, præstationsangst og følelsen af utilstrækkelighed, som sætter sig psykisk i kroppen, med usynlige spor, måske i form af hovedpine, maveproblemer, arm, skulder eller nakkesmerter.

Slid, tunge løft, uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og stillesiddende arbejde er eksempler på nogle af de udfordringer, der belaster kroppen fysisk. Det viser sig måske som smerter i ryg, hofter og knæ.

Når kroppen gør ondt, låser eller spænder, er det tegn på en ubalance, som sætter sig i vores muskler, organer og energibaner.

Hvad kan kropsterapi hjælpe dig med?

Kropsterapi er en behandlingsform, der effektivt kan bruges til mange formål.
En behandling med kropsterapi kan være meget dybdegående og direkte, men også blød og sensitiv.

Behandlingsmetoden er individuel fra person til person og fra problemstilling til problemstilling, men det er altid i tæt samarbejde og fortrolighed mellem dig og mig.

Jeg tilpasser altid min behandling efter, hvad du har behov for, så du opnår en dybere kontakt til dig selv og din krop, hvilket giver dig en bedre livskvalitet.

Kropsterapi kan afhjælpe:

  • Ryg, nakke og skuldersmerter
  • Lænd og iskias-smerter
  • Tennisalbuer og musearme
  • Fordøjelsesproblemer
  • Led- og muskelsmerter
  • Hovedpine og migræne
  • Udskillelse af affaldsstoffer
  • Stress, angst og depression.

Priser på kropsterapi:

>> 75 minutter koster 700 kr.
>> 90 minutter koster 800 kr.
>> 60 minutter inkl. Reiki Healng koster 700 kr.

>> 75 minutters kombination af kropsterapi og healing koster 700 kr.

 

Hvad er en behandling med kropsterapi?

Kropsterapi kombinerer dybdegående massage og terapi.
Kropsterapi er, som ordet siger: “terapi for kroppen” og derfor en tillidssag imellem dig som kunde og mig som behandlier.

Behandlingsmetoden er effektiv til at afhjælpe de smerter, som mange mennesker kæmper med dagligt både fysisk og psykisk.

I kropsterapi arbejder jeg med at finde årsagen til der, hvor du har ondt. Det er nemlig ikke nødvendigvis det samme sted, som hvor du mærker smerten. Årsagen kan udspringe et helt andet sted fra, måske længere oppe eller længere nede i kroppen.

Kæmper du med stress eller angst, kan din psyke få din krop til at blokere og spænde op.

Er der spændinger ét sted, påvirkes andre steder i kroppen og det kan jeg, som kropsterapeut, hjælpe dig med

Kropsterapi frigør spændinger og blokeringer, så du opnår en bedre kontakt med din krop og en dybere forståelse af dig selv.

Gode grunde til at tage kontakt

Altid personlig og professionel behandling

Jeg værner om din intimitet og dine grænser

Tavshedspligt og fortrolighed - en selvfølge

Sådan arbejder jeg med kropsterapi

I min behandling tager jeg udgangspunkt i forskellige massageteknikker, aku- og zonetryk, afspænding af musker og led, vejrtrækning, healing og samtale efter dit behov. Tilsammen en fantastisk virkning i kroppen!
Massagen er dybdegående og pulserende, så hele din krop er i bevægelse og løsnes op. På den måde bearbejdes spændinger og smerter.

Som behandler er jeg overbevidst om, at krop og psyke hænger sammen og jeg behandler derfor helhedsorienteret og holistisk ud fra den overbevisning.

Mange døjer med daglige smerter, som de forsøger at udholde eller ignorere. Når vi holder på smerter igennem længere tid, kan smerten sætte sig som en låsthed i kroppen. Nogle af mine massagetryk kan derfor føles smertefulde, men de lindres ved dybe og afspændende vejrtrækninger, som jeg løbende guider dig igennem under behandlingen.

Når vi trækker vejret helt ned i maven, får vi kontakt med kroppen, hvilket er utroligt gavnligt for hele vores system.
Gevinsten er en større bevægelighed i muskler og led samt varm strømmende energi i kroppen – du mærker din krops energi!

Hvordan foregår en behandling

Første behandling hos mig varer altid 90 minutter.
Årsagen er at vi har god tid til en indledende samtale om dine udfordringer, og du kan få svar, hvis du har spørgsmål til mig eller til behandlingen. Ud fra det du fortæller mig, vil jeg tilrettelægge en god grundig behandling, som passer til dit behov.

Efterfølgende behandlinger varer 75 min. inkl. af- og påklædning, massage og samtale efter dit behov. Men der vil typisk være mere behandling end tale, for kroppen “fortæller” en masse under selve behandlingen.

Normalvis bruger jeg de sidste minutter af hver behandling på at give dig blid Reiki healing – en tusind år gammel japansk behandlingsform, som giver dig energi og varme i kroppen.

Under hele behandlingen ligger du i undertøj (dog intet krav) med et tæppe over dig, så du kan føle dig tryg.

Jeg guider dig til at slappe af og at trække vejret bedst muligt for behandlingen. Du vil få gode råd og vejledning og lære om din krops signaler, så du kan forstå dig selv bedre

Jeg brænder personligt for denne behandlingsform, fordi jeg har erfaret, hvor hurtigt den rigtige behandling af kroppen har en positiv effekt på hele systemet – både fysisk og psykisk!

Massage vs. kropsterapi

I modsætning til en massør, arbejder en kropsterapeut ikke kun med din krop men også med din psyke. Kropsterapeuter bruger desuden ikke olie til at glide over musklerne, men tilbyder dermod en dybdegående massage med fokus på åndedræt, tryk og medianbanerne i kroppen. På den måde løsnes kroppen op og bearbejder smerter og blokeringer.

Kan kropsterapi hjælpe mod stress?

Kropsterapi er meget gavnligt, hvis du kæmper med stress eller angst.

Stress er et tegn på en ubalance i vores liv og vil man ud af stress, er det vigtigt at lytte til kroppen.
Når vi bliver stressede, går vores krop i alarmberedskab og forsøger at gøre opmærksom på, at vi har brug for at geare ned.

Vi får ondt, får hovedpine, tankemylder, har let til tårer, bliver forvirrede og har svært ved at sove om natten.
Mange stressede har konstant dårlig samvittighed overfor jobbet eller privatlivet og bebrejder sig selv ALT det, de ikke når eller pludselig ikke kan overskue.

Som kropsterapeut kan jeg afspænde din krop, så den slapper af, og du får ro i hovedet. Du vil opleve, at der kommer mere plads i kroppen, så stressen eller angsten ikke fylder så meget.

Jeg har mødt mange stressede, som fuldstændig har opgivet at få hjælp, fordi de har prøvet så mange forskellige behandlingsmetoder uden at opnå den ønskede effekt.

Fælles for min kunder er, at de er meget overraskede over, hvor meget kropsterapi kan gøre for dem. Selv efter første behandling, mærker de en positiv forskel.

Efter min mening er et stressforløb med kropsterapi meget virkningsfuldt, fordi du tilbydes “hele pakken” af en række gavnlige behandlingsmetoder.

Hvad gør jeg, som behandler:

Dæmper dit nervesystem og beroliger kroppen
Afspænder muskler og led
Arbejder med dit åndedræt, så kroppen genfinder sin naturlige balance
Vi taler sammen, så du forstår dig selv bedre
Finder årsagen til dine udfordringer
Giver dig værktøjer til hvordan du holder stressen eller angsten på afstand
Øger din kropsbevindsthed, så du mærker og handler på kroppens signaler

Du vil opnå:

Ingen eller langt færre smerter
Fornyet energi, glæde og overskud
Ro og balance
En velfungerende mave
Bedre søvn
Forståelse for hvad din krop fortæller dig
En tro på en stressfri hverdag

Kropsterapuet Lene Ghita Hansen

Kroppens reaktioner på kropsterapi

Da behandlingen er dybdegående, arbejder den videre i kroppen i 2-3 dage.
Efter behandlingen kan nogen føle sig flyvende let, motiveret og energifyldt. Andre kan føle sig træt, men meget afslappet og vil måske have godt af at gå hjem og hvile sig. Dette er meget forskelligt fra person til person, men langt de fleste kan mærke en positiv forbedring allerede efter første behandling.

Har du gået med smerter og ubalancer igennem længere tid, har du formodentlig behov for flere behandlinger eller måske et længere behandlingsforløb for at komme smerterne til livs.

Det er vigtigt at drikke meget vand i timerne efter en behandling, da kroppen udrenser en masse affaldsstoffer. Optagelsen af ilt og næringsstoffer vil forbedres, så kroppen kan begynde at genoprette balancen i musklerne.

Der kan forekomme symptomer på udrensningen, som er forbigående og aftager i løbet af kort tid. Symptomerne kan bla. være:
Opblussen af gamle skavanker og ømhed i kroppen
Snot og hovedpine
Tørst
Hyppige toiletbesøg

Det hele er naturlige og sunde reaktioner på en kraftfuld og dybdegående massage, som sætter hele kroppen i bevægelse.

Har du spørgsmål, så kontakt mig gerne.

Kontakt mig for tidsbestilling eller spørgsmål.

40 24 25 27

Bemærk: Er jeg optaget, kan du skrive en besked med dine kontaktoplysninger så vi hurtigere får kontakt.

Kontakt mig

Dinkropsenergi
v/ Lene Githa Hansen

  40 24 25 27

  dinkropsenergi@gmail.com

Find vej

Min hyggelige klinik ligger på Høje Taastrup Boulevard 53, 1 sal, kun få minutters gang fra Høje Taastrup station.

Der er 2 timers parkering lige foran huset, som ligger på hjørnet af Thistedgade.

Facebook

Følg med på min Facebook og se nyheder og tilbud.

Facebook logo Følg mig her